Potpora regionalnim tematskim udrugama

Potpora regionalnim tematskim udrugama-natječaj

Otvoren je natječaj unutar IPA Operativne potpore u području Potpore regionalnim tematskim udrugama.

Opći cilj natječaja je postizanje dinamičnijeg civilnog društva koje će aktivno sudjelovati u javnim raspravama o pitanjima demokracije, ljudskih prava, socijalnoj uključenosti i vladavini prava, te koje će imati dovoljne kapacitete kako bi mogle utjecati na politiku i donošenje odluka.

U sklopu ovog natječaja moguće je ostvariti potporu od najviše 225.000 do 50.000 €, dok je minimalna stopa sufinanciranja 60%, a maksimalna 90% ukupnih prihvatljivih troškova projekta.
Rok za prijave je 22. rujna 2014.

Više ovdje .

Izvor:

http://programsalter.hr

🔥0

1 Comment

  • Hrvat po rođenju-Ličan milošću Božjom!06/10/2013Lijepa manifestacija. Zgodni ljudi na ftkmaoa. Samo ne vidim M. Strilić iz TZ Gospić. Ne vidim ni dr. Milinovića. Kad njih nema fali i najkvalitetniji, najistinitiji i najpismeniji lički portal. Onaj kojeg Kole plaća našim novcima samo da ne piše o njemu. Ni dobro ni loše-samo da se ne piše. Sve ima svoju cijenu pa će neka revizija u društvu s USKOK-om valjda dokučiti da kad nešto platiš za to moraš i dobiti nešto. U slučaju župana i SL-dobiješ nepisanje!!! Originalna fora nepoznata do danas u svijetu.

Comments are closed.