Ministarstvo zdravlja je organiziralo drugu radionicu “Izgradnja kapaciteta administracije hrvatskog zdravstva u pripremi za period nakon ulaska u EU”

Autor: Čedo Todorović

Foto: Čedo Todorović

Ministarstvo zdravlja u suradnji sa wyg savjetovanje je organiziralo drugi modul radionice “Izgradnja kapaciteta administracije hrvatskog zdravstva u pripremi za period nakon ulaska u EU”. Radionica se održava u Osijeku u prostorijama KBC Osijek. Radionica se održava u dva modula. Drugi modul je trajao od 07-11.09.2015 godine.

U drugom djelu prisutni sudionici su prošli kroz teme: Održivost projekta, horizontalne teme i promidžbene mjere te analize rizika.

Na radionici prisustvuju Gradsko društvo Crvenog Križa iz Osijeka sa projektnim prijedlogom “Živimo zajedno – izazovi prekomjerne tjelesne težine”, Udruga “Za zdravo i sretno djetinjstvo” iz Bjelovara sa projektnim prijedlogom “Prijatelj Dojenja”Romski Kulturni Centar iz Siska i Udruženje Roma “Ludari” Rumunjskog porijekla iz Slavonskoga Broda, sa zajedničkim projektnim prijedlogom “Medijatori u zdravstvu”.

Ministarstvo zdravlja je organiziralo drugi modul radionice -Izgradnja kapaciteta administracije hrvatskog zdravstva u pripremi za period nakon ulaska u EU-

 

🔥0
%d blogeri kao ovaj: