Poziv Udruge mladih Roma Rijeka “Romska budučnost”, na projekciju filma “Razred”

Prenosimo poziv sa facebook grupe Udruge mladih Roma Rijeka “Romska budučnost”, na projekciju filma “Razred” koju je objavio predsjednik, Etem Fazli.

Poštovani!

Ovim putem željeli bismo Vas, članove i članice, simpatizere i simpatizerke, te prijatelje i prijateljice, pozvati na projekciju filma Razred koja će se održati u srijedu, 26. kolovoza 2015., u najprijateljskijoj filmskoj lučici u Ičićima na 13. Liburnia Film Festivalu.

Film razred priča je o Romkinjama, kojima je od titule najljepše draža srednjoškolska diploma. Autorica je Vesna Čudić, a film je već prikazan na 24. Danima hrvatskog filma gdje je i nagrađen nagradom žirija za etiku i ljudska prava te nagradom publike.

Bilo bi nam drago kada bismo u lučici u Ičićima mogli ugostiti što veći broj predstavnika/ica, članova/ica i prijatelja/ica Romske organizacije.

Dopustite nam da budemo toliko slobodni i zamolimo Vas da informaciju o projekciji podijelite na svojim službenim stranicama, mailing listi te svim ostalim komunikacijskim kanalima s onima za koje vjerujete da bi željeli pogledati dokumentarni film Razred.

Također, pozivamo Vas da se odazovete i na druge projekcije hrvatskih dokumentarnih filmova te glazbeni program 13. Liburnia Film Festivala, od 25. do 29. kolovoza u lučici u Ičićima. Napominjemo da je cjelokupan program besplatan za sve zainteresirane građane i građanke.

Vidimo se u najprijateljskijoj filmskoj lučici!

Srdačan pozdrav!

🔥0