Objavljena dva natječaja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Autor: Program Šalter
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je dva natječaja od kojih je jedan natječaj za odobravanje financijskih oblika podrški te jedan za dodjelu nagrada te je uvela novi način prijave na natječaj za institucionalnu podršku.

Raspisan je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški (u 4 kategorije – podnatječaja) s rokom za prijavu 16. rujna 2015. godine do 12 sati te natječaj za nagradu “Otisak srca” za razvoj volonterstva djece i mladih s rokom za prijavu 1. listopada 2015. godine.

Više informacija o objavljenim natječajima možete pronaći na internetskim stranicama Nacionalne zaklade i u Priopćenju za javnost .

Cjelokupna natječajna dokumentacija za institucionalnu podršku dostupna je na http://zaklada.civilnodrustvo.hr, a za nagradu “Otisak srca” na http://zaklada.civilnodrustvo.hr

Napominjemo da će se predstavljanje natječaja za institucionalne podrške i novog internetskog načina prijave održati u četvrtak, 27. kolovoza 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Gajeva 1, dvorana Ban Jelačić, od 11:00 do 13:00 sati.
Mole se predstavnici/ce udruga zainteresirani/e za sudjelovanje na predstavljanju natječaja i novog načina internetske prijave da popune prijavni obrazac (ovdje) te ga dostave najkasnije do 24. kolovoza 2015. godine na telefaks broj 01/2399 111 ili adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo.hr .
Ujedno, Nacionalna zaklada na svojoj mrežnoj stranici omogućit će izravan prijenos predstavljanja, čime se želi omogućiti svim zainteresiranim možebitnim prijaviteljima na natječaj koji nisu u mogućnosti nazočiti na predstavljanju pristup svim informacijama koje mogu olakšati pripremu za natječaj.

Izvor: 
http://zaklada.civilnodrustvo.hr
[bha size=’468×60′ variation=’01’ align=’aligncenter’]
0