Saborski zastupnik, Veljko Kajtazi posjetio je Slavonski Brod

Na kraju posjete Osječko baranjskoj županiji, saborski zastupnik Veljko Kajtazi, obišao je Slavonski Brod. U Slavonskom Brodu u tijeku je proces legalizacije te je saborskog zastupnika interesirao kako se odvija proces legalizacije i kako su stanovnici naselja zadovoljni sa do sada urađenim.

I ako u kasnim večernjim satima, kao i uvijek u Slavonskom Brodu, gospodin Kajtazi je dočekan sa velikom radošću, a vrijeme dolaska poklopilo se sa vremenom za trening KUD-a koji se pripremao za skorašnji nastup povodom Svjetskog dana Roma.

U obilasku naselja, stanovnici su ukazali na još neke stvari koje se moraju doraditi u narednom periodu. Veliki problem je odvod oborinskih voda koji nije dobro riješen pa se voda skuplja u naselju umjesto da izlazi iz naselja te začepljava odvodnu kanalizaciju. Neki stanovnici i starosjedioci naselja imaju velikih problema sa trošnim kućama u kojima žive bez struje i krova nad glavom, te su saborskog zastupnika zamolili za pomoć

Legalizacija naselja tek je početak posla. Kada dobijete sve papire i kada se završi cijeli proces nastavit ćemo dalje i tražiti načine da se cijelo naselje komunalno uredi. Obzirom da je proces legalizacije još u tijeku obratite pažnju da svi stanovnici naselja dobiju potrebne dokumente. Normalno uvjet je da su podnijeli zahtjev i da je objekt bio izgrađen u roku koje je ministarstvo propisalo – naglasio je saborski zastupnik u razgovoru sa stanovnicima.

Izvor:

http://veljkokajtazi.com

« od 4 »

 

0