Pijani vozač u Kuršancu, djevojku prikliještio uz rub ograde

Foto: Vjeran Žganec-RoguljaPIXSELL
Autor: Danica Plantak

Krvi je bilo posvuda. Žena je imala dijete u kolicima, nekako ga je u zadnji čas uspjela spasiti. Vozač je okrenuo puni volan i vožnjom unatrag je ponovno udario u nju, ispričao nam je svjedok nesreće u Kuršancu

Djevojka iz Kuršanca kod Čakovca ostala je bez nogu nakon strašne nesreće u subotu navečer, nakon što ju je pokosio pijani 38-godišnjak iz istog naselja.

Mlada žena gurala je kolica s bebom kad je na nju naletio vozač kojem su izmjerili 1,06 promila. Na sreću, beba je neozlijeđena jer je majka u zadnji čas odgurnula kolica od sebe i tako joj vjerojatno spasila život. Nesretnoj ženi odmah nakon nesreće amputirali su desnu nogu, u međuvremenu su joj morali amputirati i drugu nogu u čakovečkoj bolnici gdje je na odjelu intenzivne njege.

Kako doznajemo u PU međimurskoj, djevojku je vozač prikliještio uz rub ograde.

– Bilo je prestrašno. Doletio je velikom brzinom. Nakon što je udario u nju i ogradu, završio je u polju. Krvi je bilo posvuda. Žena je imala dijete u kolicima, nekako ga je u zadnji čas uspjela spasiti. Dijete je moglo biti mrtvo da to nije učinila. Vozač je okrenuo puni volan i vožnjom unatrag je ponovno udario u nju. Zatim je pobjegao. Kasnije ga je pronašla policija – prepričao nam je očevidac Miro Kalanjoš.

Mještani naselja koje se nalazi između Čakovca i Varaždina zgroženi su ovom nesrećom, a mnogi smatraju da je vozač drugi put vožnjom unatrag namjerno udario djevojku.  Njezina obitelj je u šoku, te nismo uspjeli razgovarati s njima.

Vozač je uhićen te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Izvor: 24sata.hr

0