MUP raspisao natječaj za upis 750 polaznika

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 750 polaznika u program koji će započeti 9. rujna

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.

Planira se upis 750 polaznika u program koji će započeti 9. rujna, a polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 9. rujna 2019. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe te da nisu članovi političke stranke, stoji na stranicama MUP-a.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom za natječaj.

Rok za podnošenje prijave je od 1. ožujka do 31. srpnja ove godine. Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete pronaći klikom ovdje.

Izvor: medjimurje.rtl.hr

🔥0