Mirovna grupa “Oaza” poklonila je Romskom resursnom centru (RRC) iz Darde dva kompjutera

Predsjednik RRC-a, Jovica Radosavljević

U petak, 31. VIII. 2018. godine, Mirovna grupa Oaza poklonila je Romskom resursnom centru (RRC) iz Darde, koji je osnovan 2002. godine, dva kompjutera iz “Oazine” informatičke učionice. Kako predsjednik RRC-a Jovica Radosavljević  nije mogao doći u Beli Manastir da ih preuzme i potpiše ugovor, nađeno je “solomonsko” rješenje.

“Oazina” projekt-koordinatorica Vesna Nedić odvezla je kompjutere u centar Belog Manastira do kioska “Tiska”. Tu ih je, zajedno s ugovorima, preuzela Darđanka BogdankaĆudić Vilić, projekt-menadžerica u LAG-u Baranja, čiji ured se nalazi u blizini, u belomanastirskoj “Ljepotici”.

Mirela Brkanić i Bogdanka Ćudić Vilić

Bogdanki je u pretovaru pomogla Mirela Brkanić, kolegica s posla. Nakon radnog vremena, Bogdanka je kompjutere odvezla u Dardu i, zajedno s ugovorima, predala ih predsjedniku RRC-a, koji je ugovore potpisao i u ponedjeljak, 3. IX. 2018. godine, poslao ih u “Oazu”.

Inače, predsjednik RRC-a Jovica Radosavljević oduševio se kad je čuo da će njegova udruga od “Oaze” dobiti dva kompjutere na poklon. Koristit će se za rad RRC-a, koristit će ih i članovi za svoje potrebe, a na njima će se organizirati i informatička obuka za članice Kluba žena, koji djeluje pri RRC-u.

Izvor: oaza-bm.hr

🔥0