Svjetski dan Roma: Braća Željko i Renato Stojanović iz Slavonskog Broda imaju sinove koji se zovu Leo Messi i Cristiano Ronaldo

Foto: screnshot

SLAVONSKI BROD – Jučer na Svjetski dan Roma Željko i Renato zaigrali su u Sesvetama za reprezentaciju Svjetske organizacije Roma. Dvojica brodskih Roma strastveni su zaljubljenici u nogomet i svojim su sinovima dali imena po poznatim svjetskim igračima Messiju i Ronaldu.

Željkov sin zove se Leon Messi, a Renatov sin je  Cristiano Ronaldo. Da je tomu tako svjedoče i osobne iskaznice dvojice slavonskobrodskih dječaka.- Moj omiljeni klub je Real Madrid i najbolji igrač je Cristiano Ronaldo. Ja treniram nogomet od malena i nadam se da će i moj sin krenuti njegovim stopama.- kazao je Renato Stojanović. Za razliku od svog brata Željko Stojanović je strastveni navijač Barcelone i kako je rekao- Mesi je čarobnjak. Nisam mogao dati sebi to ime, ali mogao sam sinu.- kazao je za 24 sata.

Supruge nisu imale ništa protiv imena, odlično napreduju dvojica dječaka koji imaju pet godina, svakodnevno, čim se probude šutaju loptu i nadaju se braća Željko i Renato da bi upravo njihovi dječaci , Leo Messi i Cristiano Ronaldo, za koju godinu i sami mogli zaigrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Izvor: ebrod.net

🔥2