Otvoreni trajni Poziv ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”

Foto: screenshot/Facebook Vlada Republike Hrvatske
Autor: Phralipen

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je  8. ožujka 2018. otvoreni trajni Poziv  “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, koji se planira u okviru Europskog socijalnog fonda.

Kroz ovaj natječaj ukupne vrijednosti 300.000.000,00 kn financirat će se projekti koji će doprinijeti usklađivanju obiteljskog i poslovnog života obitelji s uzdržavanim članovima rane i predškolske dobi  kroz unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena dječjih vrtića daljnjim razvojem postojećih i/ili uvođenjem novih programa. Projekti će poticati inovativan pristup u osiguranju produljenog radnog vremena novim načinima kombiniranja produljenog boravka, poslijepodnevnog i/ili smjenskog rada dječjih vrtića s ciljem veće dostupnosti usluga i obuhvaćenosti djece programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Natječaj je namijenjen dječjim vrtićima te jedinicama lokalne samouprave kao potencijalnim prijaviteljima odnosno partnerima u okviru Poziva. Rok za podnošenje projektnim prijedloga ističe danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva.

Za više informacija o samom natječaju kliknite na phralipen.hr.

1