Operacija jednog kuka mladog 25-godišnjaka iz Rijeke je završena, preostaje još operacija drugog kuka

 

Autor: Romski Portal / Čedo Todorović

Predsjednik Vijeća Primorsko-goranske županije zahvaljuje svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja novčanih sredstava za operaciju mladog 25-godišnjaka iz Rijeke.

“Operacija jednog kuka je završena, još preostaje operacija drugog Kuka, te će slijediti i akcija za prikupljanje novćanih sredstava. Ovim se putem prvo zahvaljujem pokretaču ove akcije gospođi Hamidi iz  Rijeke, te svim predsjednicima Vijeća romske manjine u Hrvatskoj, mojim prijateljima, suradnicima, Savezu Roma u R.H. “Kali Sara”, saborskome zastupniku Veljku Kajtaziju, mojim sunarodnjacima i svim ostalima koji su sudjelovali u akciji, rekao je predsjednik vijeća Sadik Krasnići.

O ovoj akciji smo pisali i ranije. Riječ je o mladom 25. godišnjaku iz Rijeke, Muhamed Sulejman koji je liječen od limfoma, razvila mu se aseptična nekroza oba kuka i zbog toga se ne može puno kretati. Kretnje su mu vrlo bolne i bila je potrebna ugradnja endoproteze kukova. Mladić se trebao operirati u Specijalnoj bolnici za ortopediju i opću kirurgiju “DR. NEMEC” Matulji. Operacija je koštala oko 120 tisuća kn.

🔥0