RKUD “Darda” iz Darde je u potrebi za donacijom društvenih igrica

Foto: Ilustracija

Autor: Romski Portal/ Čedo Todorović

Predsjednik RKUD “Darda” iz Darde je na svojem facebook profilu objavio zamolbu za donaciju zbog potreba u radu sa mladima. Zamolbu u cijelosti možete pročitati u nastavku. Ako ste u mogučnosti pomoći, za daljnje informacije kontaktirajte RKUD “Darda” klikom  na ime facebook profila Jovica Radosavljević.

PREDMET: Zamolba za donaciju društvenih igrica

Poštovani,
Romsko kulturno umjetničko društvo „Darda“ već dugi niz godina radi s djecom i mladima što kroz kulturni amaterizam što kroz razne sekcije među kojima je i „Klub mladih“.
Cilj „Kluba mladih“ je okupiti mlade na sigurno mjesto i maknit ih s ulice i od štetne okoline pruživši im mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. 
Jedan od glavnih ciljeva i poroka današnjice protiv koje se borimo je globalni problem ovisnosti o društvenim mrežama i sve manja interakcija među mladima zbog istih.
Moguće rješenje koje nudimo u našoj udruzi su upravo mogućnost nalaženja mladih iz zajednice te kvalitetno provođenje slobodnog vremena uz društvene igrice.
Ovim putem Vas molimo da u skladu Vaših mogućnosti pripomognete našoj borbi protiv ove ovisnosti, na koju mnogi nažalost samo odmahuju glavom, putem donacije.
Nadamo se pozitivnom odgovoru.
S poštovanjem,

Jovica Radosavljević

0