Češka: Djevojčica bejzbol palicom mlati jastuk zamišljajući da su to muslimani i Romi

Češku je 4.kolovoza šokirao videoisječak koji se širi internetom, a na kojem je prikazana djevojčica koju huškaju da bejzbol palicom mlati jastuk zamišljajući da su to muslimani i Romi, ali da pazi da ih ne ubije na mrtvo, nego samo da im polomi kosti.

Ne zna se tko je odrasla osoba na snimku sa ljupkom djevojčicom u bijeloj haljinici s cvijećem, vjerojatno otac koji dijete huška da u igri kada bjesomučno udara crvenom bejzbol palicom jastuk zamisli umjesto jastuka Rome ili muslimane.

“Hoćeš prebiti jastuk? A hoćeš zamisliti da je to ciganin ili musliman? Hajde, udri propisno. Polako, samo mu polomi kosti, nemoj ga ubiti “, podučava Čeh djevojčicu koja sve žešće mlati jastuk.
Da se uvjeri da njegovo vaspitavanje daje plodove pita još djevojčicu što je jastuk i kada ona odgovori pita je dalje, a kakvi su ljudi Romi na što dobije odgovor da su zli i još vulgarnu psovku.

Šokantni video snimak je pronašao jedan Čeh i objavio da upozori na ksenofobiju na svom profilu na Facebooku a dalje je na njega upozorio romski portal Romea.cz.

Izvor: Rominfomedia.rs/Beta

🔥4