Slavonski Brod: IPC održao javnu tribina pod nazivom “Mogućnosti zapošljavanja i ostvarivanje socijalnih prava”.

Dana 30.03.2017.g. u prostorijama MO Josip Rimac u Slav. Brodu održana je javna tribina pod nazivom “Mogućnosti zapošljavanja i ostvarivanje socijalnih prava”.

Gosti tribine bile su predstavnice Centra za socijalnu skrb Slav. Brod gđa Ivana Polić i gđa Vedrana Jelić te predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slav. Brod g. Željko Balikić.

Tribini su nazočili pripadnici romske nacionalne manjine koji su ovim putem informirani o pravima i obvezama iz sustava socijalne skrbi. Osim toga građani su dobili informacije koje se odnose na mogućnosti zapošljavanja putem javnih radova.

Okupljeni građani su bili vrlo aktivni u postavljanju pitanja i traženju savjeta od gostiju tribine.

Javnu tribinu je organizirao IPC u sklopu projekta „Pravna inkluzija i održiva integracija Roma u Hrvatskoj“ koji se financira sredstvima pomoći Europske unije iz programa IPA 2012 „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava“ i kojeg sufinancira Ured za udruge Vlade RH.

Izvor: IPC/Facebook

13152 false true true false true true false auto false ease-in-out 300 auto true 0 true true Previous (Left arrow key) Next (Right arrow key)
%curr% of %total%
0