Poziv na Nacionalnu Erasmus+ konferenciju za područje mladih povodom Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu

Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Navedenim je programom za cijelu Europu u 2017. godini predviđen proračun veći od 2,1 milijuna eura, od čega je za područje mladih planirano 209,1 milijuna eura.

Raspoloživa sredstva dodjeljuju se javnim natječajem koji je u listopadu 2016. raspisala Europska komisija (Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu (engleska verzijahrvatska verzija), a u Republici Hrvatskoj objavila Agencija za mobilnost i programe Europske unije, nacionalna agencija zadužena za provedbu programa Erasmus+ na području Republike Hrvatske

Rokovi su za prijavu projektnih prijedloga u području mladih 2. veljače, 26. travnja i 4. listopada 2017.

Radi pružanja kvalitetne potpore prijaviteljima projektnih prijedloga Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva vas na Nacionalnu Erasmus plus konferenciju za područje mladih koja će se održati 29. studenoga 2016. u Zagrebu u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1.

Preliminarni program konferencije dostupan je na poveznici.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici do 21. studenoga 2016., s napomenom da je broj mjesta ograničen.

Radi lakšeg, bržeg i jednostavnijeg pronalaženja informacija o načinu sudjelovanja i provedbi projekata koje financira Agencija za mobilnost i programe Europske upućujemo vas na mrežne stranice Agencije www.mobilnost.hr. Na navedenoj adresi možete pronaći više informacija o programu Erasmus+ te ostalim programima, mrežama i inicijativama u nadležnosti Agencije.

Za dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Program Šalter

🔥0