Poziv na radionicu “Od ideje do projekta”, Dugo Selo

Poziv na radionicu “Od ideje do projekta”, Dugo Selo

E-misija – Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj.

Program e-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Za: organizacije civilnoga društva s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Poziva na radionicu pod nazivom

 “Od ideje do projekta”

 koja će se održati u petak, 14. listopada 2016.

u Prostorijama Gradske Vijećnice Dugo Selo,

ulica Josipa Zorića 1

DUGO SELO

od 09:00.00 do 15.00 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Zagreba i Zagrebačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.  Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu projektnog prijedloga, način popunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna, korake u izradi projektnog prijedloga, te definiranje ciljeva, rezultata i aktivnosti.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do četvrtka 13.10.2016. u 12.00 sati na e-mail: [email protected]  ili  da svoj dolazak najavite na telefon 095  44 44 819  (Gordana Ramač).

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Tim e-misija

 

0