Srbija: Romskoj crkvi u Leskovcu izdato rješenje o građevinskoj dozvoli za izgradnju višenjamenskog centra

Dozvola za izgradnju višenamjenskog  centra od strane Grada Leskovca izdata je u petak 13. prosinca Protestantskoj evanđeoskoj crkvi “Duhovni centar Leskovac”.

U nedjelju navečer 15. prosinca je na bogoslužju pred prepunom crkvom i gostima iz Vranja,  vjernike upoznao Pastor ove crkve Šerif Bakić, koji se i zahvalio gradonačelniku Leskovca Goranu Cetanoviću i cjelokupnoj Gradskoj upravi Leskovac i Dom kulture Roma, na pruženoj pomoći i razumijevanju.

“Mi kao Crkva smo dio ovoga grada i Grad mora da računa na nas. Mi želimo najbolje ovom gradu, mi želimo najbolje našoj državi Srbiji, mi želimo našim životom da pokažemo da u Srbiji može da se živi pošteno, mirno, blagoslovljeno. Država i grad mogu uvijek da računaju na nas i na naše crkve koje imamo po Srbiji”-kazao je pred vjernicima pastor Šerif Bakić.

Višenamjenski centar-Crkva, prizemlje i kat bruto površine objekta 792 metara kvadratna,  graditi će se na crkvenom zemljištu (iza Džinsija) na kome su već izgrađena dva sportska terena, kao i  dječije igralište sa postavljenim mobilijarima.

Izvor: ROMinfomedia

🔥0