Kod Varaždina nožem izbodeni 16-godišnjak i njegova majka

Foto: Screenshot: Google maps
Autor: S.A.

16-GODIŠNJAK i njegova majka izbodeni su nožem u subotu ujutro u mjestu Donje Vratno na području Policijske uprave varaždinske.

Žena sa suprugom i sinovima dočekala 16-godišnjaka

Kako su izvijestili iz policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca starosti 41, 20, 24 i 17 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela.

Kako se sumnja, žena je sa svojim suprugom i sinovima u subotu, 15. lipnja, oko 11.15 sati u Donjem Vratnu sačekala 16-godišnjeg maloljetnika te ga verbalno napala.

Prvo je njega ubola u trbuh, a potom i njegovu majku

Pritom su ga muškarci udarali rukama i nogama po tijelu onemogućavajući ga u obrani i bijegu, dok mu je 40-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbušne šupljine. Nakon toga je zadala ubodnu ranu u donji dio leđa 37-godišnjoj majci 16-godišnjaka koja je pokušavala obraniti svog sina i zaustaviti napad.

Maloljetni je 16-godišnjak zadobio otvorenu ranu donjeg dijela leđa i zdjelice s ozljedom jetre i žučnjaka, dok je 37-godišnjakinja zadobila otvorenu ranu donjeg dijela leđa.

Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 40-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju i prijetnje na štetu 16-godišnjaka i više osoba, a četvorica navedenih muškaraca predani su uz kaznenu prijavu za pomaganje u ubojstvu u pokušaju.

Izvor: index.hr

🔥0