Sastanak zastupnika Kajtazija sa srednjoškolcima i studentima

Foto: Facebook/Veljko Kajtazi
Autor: Romski Portal/Čedo Todorović

Saborsk izastupnik Veljko Kajtazi je na svojoj službenoj facebook stranici objavio službeni poziv gdje poziva sve učenike/ce završnih razreda srednjih strukovnih škola i gimnazija romske nacionalne pripadnosti koji su zainteresirani nastaviti svoje školovanje u Policijskoj školi, Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu ili bilo kojem drugom studiju na Sveučilištima/Veleučilištima u Republici Hrvatskoj da se odazovu sastanku koji će se održati u utorak, 5. ožujka. 2019. godine u 13 sati u Hrvatskom saboru na adresi Trg sv. Marka 6, 10 000 Zagreb.

Sastanak je organiziran u zajedništvu sa Savezom Romaa u RH “KALI SARA” sa željom da što veći broj mladih ljudi upiše (pre)diplomske studije te nastave svoje obrazovanje.

Također, ovom prigodom poziva i sve studente romske nacionalne manjine da se pridruže sastanku kako bi podijelili svoja iskustva i prakse u visokoškolskom obrazovanju, ali i kako bi im se pomoglo u daljnjem školovanju.

Na ovom sastanku mogu prisustvovati i roditelji studenata i učenika.

Svi zainteresirani se mole da potvrdu o dolaska na sastanak jave do ponedjeljka, 4. ožujka, zbog evidencije pri ulasku u Hrvatski sabor, na email: [email protected] ili na broj telefona 01/888 76 73.

🔥0