Grad Sisak, Grad Vodnjan, Općina Petlovac i Istarska županija objavili javne natječaje za financiranje programa udruga

Foto: Ilustracija
Autor: Phralipen

Grad Sisak, Grad Vodnjan, Općina Petlovac i Istarska županija raspisali su javne natječaje dodjele financijskih sredstava za projekte koje provode udruge i neprofitne organizacije.

Grad Sisak

Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava za projekte i programe u području civilnog društva u 2019. godini

Udruge sukladno Natječaju mogu prijaviti projekte/programe u području razvoja civilnog društva, rada sa djecom i aktivnosti mladih i za mlade te promicanja i očuvanja vrijednosti Domovinskog rata. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je do 23. siječnja 2019. godine, a više o uvjetima i načinu prijave dostupno je OVDJE.

Grad Vodnjan-Dignano

Javni natječaj za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije na području Grada Vodnjan-Dignano za 2019. godinu

Grad Vodnjan-Dignano poziva udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom natječaju da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koje doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Javnog natječaja.

Udruge i druge neprofitne organizacije sukladno ovom Natječaju mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti za područja kulture, razvoja civilnog društva, predškolskog odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, poljoprivrede, turizma i zaštite okoliša.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 2. veljače 2019. godine, a OVDJE je dostupan tekst cijelog natječaja.

Istarska županija

Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije – Regione Istriana za 2019. godinu

Poziv se odnosi na udruge koje su programski usmjerene na rad u kulturi na području Istarske županije – Regione Istriana, a prvenstveno one čiji su projekti/programi i aktivnosti usklađeni s Istarskom kulturnom strategijom – Strategia culturale istriana za razdoblje 2014. – 2020. g.

Udruge sukladno Natječaju mogu prijaviti projekte/programe iz prioritetnih područja kulture i to glazbeno, glazbeno scenske i filmske djelatnosti, književnosti i izdavaštva,  zaštite materijalne kulturne baštine i muzeologije, nematerijalne kulturne baštine, vizualne umjetnosti, nove medijske kulture i međunarodne kulturne suradnje.

Rok za podnošenje prijava projekata/programa završava 6. veljače 2019. godine. Više informacija dostupno je OVDJE.

Općina Petlovac

Javni natječaj za sufinanciranje projekata/programa udruga na području Općine Petlovac za 2019. godinu

Općina Petlovac poziva udruge sa područja Općine Petlovac da se prijave za financijsku podršku projektima i programima koji doprinose razvoju Općine Petlovac i koji su projekti i programi od interesa za istu.

Tako je moguće prijaviti projekte i aktivnosti u kulturi, u sportu, u ostalim društvenim djelatnostima (umirovljenici, braniteljske udruge i dr.) te programe i aktivnosti udruga u vezi s organizacijom manifestacija.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 4. veljače 2019. godine, a OVDJE su dostupni uz tekst natječaja i svi potrebni obrasci i ogledni primjerci.

Izvor: phralipen.hr

🔥0