Poziv na radionicu EU Programa LIFE – Zlatna Greda, 23. 5. 2018

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Nacionalna kontakt točka za Program LIFE 2014.- 2020., poziva Vas na LIFE regionalnu radionicu „Kako pripremiti LIFE projekt“ koja će se održati 23. svibnja 2018. u Eko centru Zlatna Greda s početkom u 9:30. Adresa lokacije je Zlatna Greda 16, Zlatna Greda – Baranja.

Cilj radionice je dati detaljnije upute za pripremu LIFE projektnog prijedloga, a kroz praktične vježbe sudionici će dobiti informacije o prihvatljivosti projektne ideje za LIFE, kako definirati tip projekta i dionike, koje aktivnosti su prihvatljive.

Radionica je namijenjena  predstavnicima privatnog sektora, javnih institucija i udruga.

Zbog ograničenog broja mjesta, špotrebno je svoje sudjelovanje prijaviti ovdje.

Ukoliko nakon prijave nećete biti u mogućnosti prisustvovati događanju, potrebno je o tome poslati obavijest do 21. 5. 2018. do 10 sati na e-mail adresu [email protected]e.hr.

Nacrt dnevnog reda radionice nalazi se u privitku.

Program LIFE  je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projektnih aktivnosti na području zaštite okoliša i klime. Sufinanciraju se pilot, demonstracijski, informacijski i projekti najbolje prakse u dva potprograma: Okoliš i Klimatske aktivnosti.

Draft agenda_regionalne 2018_ZlatnaGreda.pdf

🔥0