Otvoren 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija 2014.-2020.

Program poziva potencijalne prijavitelje da dostave njihove prijave putem Elektroničkog sustava za praćenje (eMS) do 5. srpnja 2018. u 12 sati.

Poziv je otvoren za prijave u četiri prioritetne osi i za sve specifične ciljeve.

Četiri prioritetne osi su sljedeće:
– Unaprjeđenje kvalitete usluga u području javnog zdravstva i socijalne skrbi;
– Zaštita okoliša i prirode, unaprjeđenje sustava za sprječavanje rizika te promicanje održive energije i energetske učinkovitosti;
– Doprinos razvoju turizma i očuvanja kulturne i prirodne baštine; i
– Jačanje konkurentnosti i razvoj poslovnog okruženja u programskom području.

Sredstva osigurana za 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga iznose 17 915 469,24 eura, od čega je 15 228 148,85 eura osigurano iz fondova EU-a, dok nacionalno sufinanciranje iznosi 2 687 320,39 eura .

Više informacija o natječaju, prijavi i upute za prijavitelje možete pronaći ovdje.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo organizirat će 4 informativna dana u Subotici, Sremskoj Mitrovici, Iloku i Našicama kako bi pružili iscrpne informacije i praktične savjete o 2. pozivu na dostavu projektnih prijedloga.

Informativni dan u Iloku održat će se 25.4.2018., prijavni obrazac možete pronaći ovdje. Adresa održavanja će naknadno biti poznata.

Informativni dan u Našicama održat će se 26.4.2018. a prijavni obrazac možete pronaći ovdje. Adresa održavanja će naknadno biti poznata.

Izvor: Europski strukturni i investicijski fondovi

🔥0