Poziv na edukaciju i umrežavanje

Poziv na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladima koji se trenutno nalaze u NEET statusu

Od 26. do 29. ožujka u Samoboru, u hotelu Lavica, Mreža mladih Hrvatske održat će edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladim osobama koji se trenutno nalaze u NEET (Not in employment, education or training) statusu.

Ukoliko ste udruga koja se bavi problemima osoba u NEET statusu tj. s mladima koji nisu u sustavu obrazovanja, osposobljavanja (obrazovanja odraslih) i nisu zaposleni ili ako ste udruga koja se želi baviti tom tematikom, ovo je pravi događaj za Vas. Na edukaciji će se razvijati projektne ideje, dogovarati partnerstva te će objasniti uloga europskih sredstava i koje vrste projekata se mogu prijavljivati na njih.

Prijave su otvorene do 14. ožujka u 23:59, a predviđeno je da na treningu prisustvujupredstavnici 10 udruga. Prihvaćat će se samo jedna prijava po udruzi.

Troškovi edukacije i smještaja su pokriveni od strane organizatora, a od putnih troškova refundiraju se troškovi samo javnog prijevoza.

Program radionice će biti objavljen naknadno ovdje, ali planirani dolazak je 26. ožujka u popodnevnim satima, te odlazak nakon ručka 29. ožujka. 

Prijaviti se možete putem poveznice: https://goo.gl/forms/yyngsZ8fDn5ltNv32

O selekciji kandidata će svi biti obaviješteni 15. ožujka.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Snaga Sudjelovanja

0