Srbija: Djevojka brutalno pretučena zato što je slušala romsku glazbu

Fot: Privatna arhiva
Autor: Blic

Nikola Vavić (26), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Alkatraz”, koji je 07. ožujka pravomoćno osuđen na šest mjeseci kućnog zatvora zbog brutalnog prebijanja djevojke, nasrnuo je na nju i njezinog dečka jer su slušali glazbu koja se njemu nije dopala, saznaje, “Blic”.

Naime, Vavić je osuđen na kućni zatvor uz elektronski nadzor zbog brutalnog prebijanja Nataše M. (21), krajem kolovoza prošle godine ispred jednog beogradskog splava.

Kako doznajemo, do incidenta je došlo kada je Vavić ispred beogradskog splava ugledao Natašu M. i Nebojšu G. i još dvije osobe kako pjevaju i plešu uz pratnju glazbe dva lica romske nacionalnosti. Zbog toga im je Vavić dobacio: “šta slušate ciganske pjesme, debili”, piše u obrazloženju presude problematičnog Beograđanina.

Na ovu opasku, Nebojsa G. mu je odgovorio da nastavi svojim  putem, da gleda svoj posao i da oni nikome ne smetaju.

– Optuženi Nikola Vavić se tada približio Nebojši G. i započeli su raspravu međusobno se gurajući – stoji u presudi.

Kako bi spriječila daljnji sukob, Nataša M. stajala je između njih dvojice, okrenuta licem prema Vaviću.

U tom je trenutku držao je mobitel u ruci, i djevojku je iz sve snage udario u glavu

Natasša M. pala je na zemlju i počela krvariti.

Nesretna djevojka je hitno prevezena u bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede, točnije prijelom lubanje!

Priznao je napad

Vavić, inače jedan od vođa Partizanove navijačke skupine “Alkatraz”, u prosincu se nagodio s Trećim osnovnim tužiteljstvom da za kaznu od šest mjeseci kučnog zatvora uz nanogicu – prizna da je u lupnju ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) nanio teške povrede udarcem u glavu.

Prema sporazumu, on bi trebao biti u kućnom zatvoru pod elektroničkim nadzorom, tj. Nositi elektronsku narukvicu oko nogu, kroz koju će se pratiti njegovo kretanje.

Vavićevi odvjetnici odriču se prava na žalbu.

Izvor: blic.rs

🔥2