Nagradni natječaj za najbolje voditelje projekata

U organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crew Croatia održat će se nagradni natječaj za realizirane projekte i njihove mlade voditelje „Young Crew Croatia Project Management Awards“. Young Crew Croatia (YCC) okuplja mlade projektne menadžere u Hrvatskoj i dio je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP) te međunarodnog ogranka Young Crew. HUUP je dio IPMA-e, najveće svjetske neprofitne organizacije za područje upravljanja projektima.

Ovo je treće izdanje nagradnog natječaja koji nagrađuje najbolje u području upravljanja projektima. Pobjednici u jednoj od tri kategorija osvajaju vrijedne nagrade te priznanje od strane zajednice iz područja upravljanja projektima. Najbolji mladi voditelj putuje na međunarodno natjecanje za Young Project Manager of the Year te će predstavljati Hrvatsku.

Riječ je o jedinstvenom priznanju u Republici Hrvatskoj kojem je cilj promicanje znanja i kompetencija upravljanja projektima. Ima i veliki nacionalni i internacionalni značaj u razvoju trendova te praksi planiranja upravljanja projektima, kao i razmjeni iskustava. Natjecanjem se promiču izvrsnosti i kompetencija mladih voditelja projekata, izvrsni projekti i povezuju profesionalci u tom području.

Sve dodatne informacije i obrasce moguće je pronaći ovdje.

Prijave za natječaj otvorene su do 12. studenog, 2017.

Izvor: Hrvatska udruga za upravljenje projektima

Program Šalter

🔥0