Javni poziv na glasovanje za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva

Javni poziv na glasovanje za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja da glasuju za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja.

Budući da je zamjenica članice iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja podnijela ostavku na članstvo u Savjetu, Ured za udruge objavio je 5. rujna 2017. Javni poziv za isticanje kandidata za zamjenika/cu članice Savjeta za razvoj civilnoga društva – predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja koji je bio otvoren do 20. rujna. Povjerenstvo za izbor članova Savjeta za razvoj civilnog društva iz reda udruga, imenovano od strane Savjeta, na sastanku održanom 2. listopada pregledalo je pristigle prijedloge kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta predstavnike udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja i utvrdilo da su pristigle 2 važeće kandidature dok niti jedna kandidatura nije bila nevažeća.

Ured za udruge objavio je 3. listopada privremenu listu važećih kandidatura za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja.

Više informacija i upute za glasanje možete pronaći ovdje.

Rok je do 28. listopada 2017.

Izvor: Ured za udruge Vlade RH

Program Šalter

🔥1