Poziv na radionicu „Financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija“ u Osijeku i Slavonskom Brodu

U okviru Programa ŠALTER, Volonterski centar Osijek organizira edukaciju na temu „Financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija“.

Edukacija će biti održana u Osijeku i Slavonskom Brodu prema sljedećem rasporedu:

DATUM MJESTO VRIJEME ROK PRIJAVE
22.9.2017. Slavonski Brod

Prostorije Udruge slijepih Brodsko-posavske županije

Ante Starčevića 58

10:00 – 14:00 20.9.2017.
27.9.2017. Osijek

Prostorije Volonterskog centra Osijek

Esseker centar, Ribarska 4-6, 1. kat, lokal 31

10:00 – 14:00 25.9.2017.

Svrha edukacije je povećati znanja vezana za kvalitetno i učinkovito financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija.

Teme koje će biti obuhvaćene edukacijom su: jednostavno i dvojno knjigovodstvo i primjena novčanog računovodstvenog načela (obavezne poslovne knjige, knjiga blagajne, knjiga ulaznih računa, knjiga putnih naloga i sl. informacije vezane uz zakonodavni okvir relevantnih za financijsko i administrativno poslovanje izvještavanje, revizija i sl. Osim prijenosa znanja i informacija, tijekom edukacije će biti otvorena mogućnost postavljanja pitanja i razmjene iskustava vezanih uz poteškoće i/ili najbolje modele vođenja financija i administracije organizacija.

Edukacija traje 4 sata uključujući pauze za kavu. Sudjelovanje je besplatno. Organizator ne pokriva troškove dolaska do mjesta održavanja edukacije. Maksimalan broj polaznika je 20.

Više o edukaciji možete pročitati u Pozivu.

Za prijavu na radionicu je potrebno popuniti prijavnicu koja se nalazi ovdje.

Za sva pitanja i informacije možete se javiti u Volonterski centar Osijek na e-mail: [email protected] ili telefon 031 211 306.

Program Šalter

🔥3