Poziv za dodjelu novčanih sredstava za projekte o antidiskriminaciji i inkluziji u nogometu

Zainteresirane udruge mogu aplicirati u periodu između 1. kolovoza i 10. rujna, a svi projekti trebaju zadovoljiti ciljeve kampanje Football People i održati se u razdoblju od 5. do 19. listopada.

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu, Fare Network, objavila je poziv za dodjelu novčanih sredstava formalnim i neformalnim skupinama, kojima će se financirati organiziranje aktivnosti tijekom najvećeg društvenog pokreta u polju antidiskriminacije i inkluzije u sportu, Football People Action Weeks.

Svi sudionici u ovom međunarodnom projektu, koji se dešava svake godine u mjesecu listopadu diljem Europe, se priključuju impozantnom broju više od 100 000 sudionika.

Sredstva dostupna za 2017. godinu su u iznosima do 500 i 5000 eura za manje i veće događaje koji u svom cilju trebaju imati promociju antidiskriminacije i inkluzije manjina u nogometu. Zainteresirane udruge mogu aplicirati u periodu između 1. kolovoza i 10. rujna 2017. godine, a svi projekti trebaju zadovoljiti ciljeve kampanje Football People i održati se u razdoblju od 5. do 19. listopada 2017.

“Želimo ljudima diljem Europe pokazati kakav nogomet može biti, te kolika je on pokretačka snaga u društvenim promjenama, bez obzira na to ko je ko, odakle dolazi i gdje živi. Cilj nam je dosegnuti broj od 100 000 sudionika u pokretu “Football People”, pa ukoliko imate dobru ideju, obavijestite nas”, izjavio je izvršni direktor Fare Networka, Piara Powar.

Za aplikaciju za manja sredstva, kliknite OVDJE, a za veća sredstva OVDJE.

Izvor: sbonline.net

🔥3