Javni poziv Ministarstva pravosuđa za 2017

Javni poziv Ministarstva pravosuđa za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području osiguravanja pružanja podrške žrtvama i svjedocima za 2017.

Ministarstvo pravosuđa je objavilo Javni poziv za financiranje aktivnosti partnerske mreže organizacija za podršku i pomoć žrtvama i svjedocima u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima.

Ministarstvo pravosuđa poziva udruge da se u skladu s ovim Javnim pozivom prijave za financiranje programa partnerske mreže organizacija za podršku i pomoć žrtvama i svjedocima u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima projekata od strane postojećih organizacija civilnog društva u Republici Hrvatskoj za 2017. godinu.

Udruge sukladno ovom Javnom pozivu mogu prijaviti program za sljedeće prioritetno područje i aktivnosti osiguravanje pružanja podrške žrtvama i svjedocima u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima uspostavom partnerske mreže organizacija.

Ukupan iznos osiguranih sredstava je 2.038.000,00 kuna.
Sredstva za financiranje programa u trajanju od 36 mjeseci isplaćuju se na godišnjoj razini.
Za prvu godinu provedbe:
• najmanji iznos koji se može tražiti:                     1.500.000,00 kuna
• najveći iznos koji se može tražiti:                         2.038.000,00 kuna

Rok za podnošenje prijava je 22. rujna 2017. godine.

Više informacija o javnom pozivu i natječajnoj dokumentaciji možete pogledati ovdje.

Izvor: Ministarstvo pravosuđa

Program Šalter

0