Poziv na radionicu „Financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija“, Vukovar, 5.7.2017.

Program „ŠALTER“ organizira radionicu „ Financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija“ koja će biti održana u Vukovaru, 5.7.2017. od 10:00 do 14:00 sati , u prostorijama PRONI Centra za socijalno podučavanje.

Svrha radionice je povećati znanja vezana za kvalitetno i učinkovito financijsko i administrativno poslovanje neprofitnih organizacija.

Teme radionice su: jednostavno i dvojno knjigovodstvo i primjena novčanog računovodstvenog načela (obavezne poslovne knjige, knjiga blagajne, knjiga ulaznih računa, knjiga putnih naloga i sl. informacije vezane uz zakonodavni okvir relevantnih za financijsko i administrativno poslovanje izvještavanje, revizija i sl.

Osim prijenosa znanja i informacija, svim polaznicima će biti omogućeno postavljanje pitanja i razmjena iskustava vezanih uz poteškoće kao i najbolje modele vođenja financija i administracije organizacija.

Radionica traje 4 sata uključujući pauze za kavu. Maksimalan broj polaznika je 20.

Više o radionici možete pročitati u Pozivu.

Za prijavu na radionicu je potrebno popuniti prijavnicu koja se nalazi ovdje.

Prijavnicu pošaljite do 3.7.2017. (ponedjeljak) na e-mail: [email protected]

Radionica će biti održana u prostorijama PRONI Centra za socijalno podučavanje (Info centar za mlade ) , na adresi 204. Vukovarske brigade 43, u Vukovaru.

Za sva pitanja i informacije možete se javiti u Volonterski centar Osijek na e-mail: [email protected] ili telefon 031 211 306.

Program Šalter

🔥0