Natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja raspisala natječaj za dodjelu financijskih podrški projektima udruga

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja raspisala je natječaj za dodjelu financijskih podrški projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018.

Podrške se dodjeljuju u 3 podkategorije kroz 3 zasebna podnatječaja koji odgovaraju propisanim područjima natječaja.

1) podnatječaj : škola u zajednici s nultom tolerancijom za govor mržnje i nasilje (odgoj i obrazovanje   za   ljudska   prava, nenasilno rješavanje sukoba, odgovornost i aktivno građanstvo) – do 10 podrški.
2) podnatječaj :  “Otisak   srca” za  volonterstvo  djece i  mladih u školi i zajednici (odgoj i obrazovanje za volonterstvo) – do 10 podrški.
3) podnatječaj: holistička škola i zajednica (odgoj i obrazovanje o zdravim načinima življenja, očuvanju prirode i održivom razvoju) – do 10 podrški.

Ovaj natječaj raspisan je temeljem Sporazuma o Razvojnoj suradnji kroz programske podrške u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih kojeg je Nacionalna zaklada zaključila s Ministarstvom znanosti i obrazovanja 9. svibnja 2017. godine.

Način dostave prijava: u elektroničkom obliku (internetska prijava) putem sustava www.financijskepodrske.hr.

Rok za prijavu je do 12:00 sati (podne) 30. lipnja 2017 . godine za internetske prijave , dok je potvrdu o verifikaciji postavljene dokumentacije potrebno dostaviti isključivo poštom do 30. lipnja 2017.

Više informacija možete pronaći u Priopćenju za javnost.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na:

Izvor: Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Program Šalter

0