Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva pokrenula je savjetovanje o unaprjeđenju djelovanja za razdoblje 2017. do 2021. godine

Nakon provedenoga prvog kruga savjetovanja u studenom 2015. godine, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva poziva zainteresiranu javnost (predstavnike-/predstavnice organizacija civilnoga društva, javnog sektora te privatnog, profitnog sektora) da se uključe u internetsko savjetovanje oko predlaganja unapređenja djelovanja Nacionalne zaklade u idućem četverogodišnjem razdoblju te predlaganja programskih unapređenja u cilju njihovog uključivanja u Strategiju djelovanja Nacionalne zaklade za razdoblje 2017.-2021. godina.

Internetsko savjetovanja otvoreno je do 19. svibnja 2017. godine.

U cilju kvalitetne analize predlaganja unapređenja djelovanja Nacionalne zaklade te predlaganja programskih unapređenja za Strategiju djelovanja od 2017. do 2021. godine, Nacionalna zaklada je pripremila Upitnik koji mole da ispunite i time pridonesete daljnjem unapređenju rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u idućem četverogodišnjem razdoblju.

Upitnik

Izvor: Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Program Šalter

🔥0