Zagreb: Romski Nacionalni Forum iz Belog Manastira i Nansen Dijalog Centar iz Osijeka održali treči sastanak

Foto: Čedo Todorović

Autor: Romski Portal/Čedo Todorović

ZAGREB – Romski Nacionalni Forum iz Belog Manastira i Nansen Dijalog Centar iz Osijeka su dana 06 i 07 veljaće održali treći sastanak u Prostorijama “Hotela Laguna” u Zagrebu. Na sastanku su prisustvovali predstavnici romskih organizacija iz Međimurske županije, Osječko-Baranjske županije, Brodsko-Posavske županije i vijeća romske nacionalne manjine iz Primorsko-Goranske županije.

Prvog dana sastanka su svi sudionici predstavili svoj dosadašnji rad od zadnje održanog sastanka te su ujedno su predstavili i probleme romske zajednice.

Drugi dan sastanka su se pridružili Goran Đurđević i njegov sin Đulijano Đurđević, kao predstavnici romske organizacije iz Bjelovarsko-Bilogorske županije. Romski Nacionalni Forum i Nansen Dijalog Centar su sudionike obavjestili da će krajem veljače  obaviti posjetu po županijama i da se organizira sastanak sa institucijama.

U drugom dijelu, Romski Nacionalni Forum je održao sastanak sa sudionicima, te je predstavio svoj dosadašnji rad.

12547 false true true false true true false auto false ease-in-out 300 auto true 0 true true Previous (Left arrow key) Next (Right arrow key)
%curr% of %total%
1