Pozivnica na besplatnu radionicu “Crowdfunding za neprofitne organizacije”, 7.2., Osijek

GONG, Centar za mirovne studije i Documenta u suradnji s novoosnovanom zakladom za ljudska prava i solidarnost SOLIDARNA, agencijom BRODOTO i udrugom RODA- Roditelji u akciji pozivaju vas na radionice

GONG, Centar za mirovne studije i Documenta Vas pozivaju na besplatnu edukativnu radionicu „Komunikacijski alati za uključivanje građana u razvoj zajednice i društva“ koju će održati BRODOTO agencija i RODA- Roditelji u akciji te radionicu o IKT alatima razvijene za udruge od strane SOLIDARNE- zaklade za ljudska prava i solidarnost.

Radionice će se održati u Esseker Centru Osijek, Ribarska 4/6, lokal 31 (na katu), 7.2.2017. od 12 do 15h.

Radionice su zamišljene u formi dinamične dvosatne prezentacije u plenumu i malim grupama, na kojima ćemo se baviti pitanjima pokretanja crowdfunding kampanji, njihovim izazovima i klopkama, kako im se prilagoditi i uspješno pripremiti i provesti kampanju.

U drugom dijelu predstaviti će donatorsku i savjetodavnu platformu, IKT alati SOLIDARNE- zaklade za ljudska prava i solidarnost. Približiti će se mogućnosti i način korištenja platformi koje zaklada SOLIDARNA besplatno daje na korištenje neprofitnim organizacijama, formalnim i neformalnim inicijativama i pojedincima.

Radionice se održavaju u svim regijama Hrvatske, a doprinijet će financijskom osamostaljivanju i funcioniranju organizacija i inicijativa, bržem i jednostavnije planiranju i radu internih krugova suradnika.

Radionice „Crowdfunding za neprofitne organizacije“ vodit će Kristina Lauš iz agencije BRODOTO i Ivana Zanze iz RODA, a IKT alate približiti će sudionicima Ivan Blažević, član tim projekta Filantropija za ljudska prava kojeg GONG, CMS i Documenta provode uz potporu EEA Grants, a koji istodobno djeluje i kao tajnik zaklade SOLIDARNA.

Svoje sudjelovanje prijavite na [email protected] do 6.2.2017. Dozvoljeno je sudjelovanje više osoba iz iste organizacije.

Uz to, pozivaju Vas na javno predstavljanje SOLIDARNE- zaklade za ljudska prava i solidarnost, prve privatne zaklade za ljudska prava i solidarnost. Javno predstavljanje održati isti dan u Gradskoj knjižnici Osijek, Europska avenija 24, od 18 do 20h.

Poziv i Program možete pronaći u privitku.

Program Šalter

🔥1