Natječaji u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme).

Objavljeni su natječaji u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme).

  • Otvoren je natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme) pod nazivom Pilot Project “Europe of diversities” (REC-RPPI-EUDI-AG-2016)

Dana 17. studenog  2016. godine otvoren je natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme) pod nazivom  Pilot Project “Europe of diversities”“  (REC-RPPI-EUDI-AG-2016).
Radi se o pilot projektu “Europa različitosti” čiji je cilj  unaprijediti geslo Europske unije: “Ujedinjeni u različitosti”, osobito na lokalnoj i regionalnoj razini.  Pilot projekt  se odnosi na  multikulturalne i višejezične regije, ili regije gdje su manjinske skupine posebno isključene i diskriminirane. Ovim projektom će dobiti mogućnost da razumiju bolje jedni druge, različite kulture, jezik i identitet.

Natječaj se zatvara 28. veljače 2017. godine.
Više informacija o natječaju možete pogledati  ovdje.

  • Otvara se natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme) – “Action grants to educate and raise the awareness of girls and boys about gender-based violence as a way to prevent it at an early stage“ (REC-AG REC Action Grant)

Dana 24. studenog  2016. godine otvara se natječaj u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (REC Programme) pod nazivom Action grants to educate and raise the awareness of girls and boys about gender-based violence as a way to prevent it at an early stage“ (REC-AG REC Action Grant) .
Radi se o pozivu za potpore projektima vezanim uz edukaciju i podizanje razine svijesti djevojčica i dječaka o rodno uvjetovanom nasilju i kako ga spriječiti što ranije.

Natječaj se zatvara 8. ožujka 2017. godine.
Više informacija o natječaju možete pogledati ovdje.

Izvor: Ured za udruge Vlade RH
Program Šalter

1