Natječaj ACT Grupe “Pokreni nešto svoje”

Grupa Act objavila je natječaj za Program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj – “Pokreni nešto svoje”.

Program „ Pokreni nešto svoje “ namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima (svaki pravni subjekt koji se bavi ekonomskom/gospodarskom djelatnošću, bez obzira na pravni oblik – trgovačko društvo, zadruga, udruga, obrt, OPG…), odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja. Ovaj  program ACT Grupe, potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem kroz savjetodavnu podršku i bespovratna financijska sredstva do 80.000 kuna.

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 400.000,00 kuna , dok projekti koji se prijavljuju mogu bitisufinancirani iz programa u vrijednosti do 80.000,00 kuna .

Prijave za natječaj otvorene su do 12. prosinca 2016. godine do 12 sati .

Rezultati natječaja će biti objavljeni do 28. veljače 2017. na web stranicama programa www.pokreninestosvoje.hr , a početak provedbe projekata je 1. travnja 2017.

Izvor: Ured za udruge Vlade RH

Program Šalter

0