Informativno Pravni Centar održao javnu tribinu u Belišću

Belišće – Dana 28.07.2016. u prostorijama Gradske vijećnice u Belišću održana je javna tribina pod nazivom “Mogućnosti zapošljavanja na području Grada Belišća”.

Gosti tribine bili su gđa Lidija Vidošić, voditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Valpovo, gđa Antonija Andrašek Barić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća i g. Branko Petrović, predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije.

Tribini je nazočio veliki broj zainteresiranih građana koji su ovim putem dobili informacije vezano za mogućnost zapošljavanja. Gosti su istaknuli dobru suradnju između Grada Belišća i romske zajednice te su predstavljeni projekti koji se provode u romskom naselju u Bistrincima. Isto tako, građani su dobili informaciju da bi uskoro trebali započeti javni radovi putem kojih bi se trebalo zaposliti 46 pripadnika romske nacionalne manjine.

Javna tribina je održana u sklopu projekta “Pravna inkluzija i održiva integracija Roma u Hrvatskoj” koji se financira sredstvima Europske unije iz programa IPA 2012.

Izvor: Informativno Pravni Centar/Facebook

🔥5