Prilika za studente

Autor: Čedo Todorović

Američko sveučilište u Bugarskoj (AUBG) nudi 32 pune stipendije za kandidate iz zemalja u tranziciji u istočnoj Europi i Središnjo Aziji (Albanija, Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Makedonija, Moldavija, Mongolija, Crna Gora, Rusija,
Srbija, Kosovo, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan i).

AUBG osigurava prvorazredno američko obrazovanje u Europi nudeći najbolje od oba svijeta. Globalno priznatu dual diplomu, poduka na engleskom jeziku, međunarodni fakultet, studenti iz više od 40 zemalja, i akademske izvrsnosti su AUBG top prednosti. AUBG nudi širok spektar akademskih programa u ekonomiji, trgovina, informatičke znanosti, matematika, društvene i humanističke znanosti, glavni predmeti su dopunjeni sa 18 akademskih područja koja se može uzeti kao drugo stepenski predmeti. U duhu humanističkih znanosti obrazovanja, AUBG nudi također samostalno osmišljen predmet.

Rok za prijavu je 1. ožujka, 2016.
Za više informacija o stipendijama, programima i o sveučilištu, obratite se gdinu. Petar Tzvetkov na e-mail: [email protected].

🔥0