Poziv na sudjelovanje u pripremi prijedloga Strategije djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od 2016. do 2020. godine

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva poziva zainteresiranu javnost (predstavnike/predstavnice organizacija civilnoga društva, javnog sektora te privatnog, profitnog sektora) da se uključe u internetsko savjetovanje oko predlaganja unapređenja strateških ciljeva djelovanja Nacionalne zaklade na temelju iskustva iz prethodnih godina njenog djelovanja.

Internetsko savjetovanje otvoreno je od 4. studenoga do 25. studenoga 2015. godine s ciljem da zainteresirana javnost ocijeni dosadašnju provedbu Strateškog plana djelovanja Nacionalne zaklade za razdoblje 2012. do 2016. godine te predloži unapređenja postojećih i/ili nove strateške ciljeve za iduće četverogodišnje razdoblje, od 2016. do 2020. godine.

U cilju kvalitetne analize provedbe strateških ciljeva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2012. do 2016. godine te savjetovanja sa svim zainteresiranim dionicima u društvu o pripremama za izradu nove Strategije djelovanja od 2016. do 2020. godine, Nacionalna zaklada je pripremila Upitnik koji mole da se ispuni i time pridonese daljnjem unapređenju rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Poziv možete pronaći ovdje .

🔥0