Aktualni saborski zastupnik, Veljko Kajtazi predstavio svoj dosadašnji rad

Autor: Čedo Todorović

Foto: Čedo Todorović

U utorak, je u Hotelu I, Zagreb, aktualni Saborski zastupnik Veljko Kajtazi, održao prezentaciju predstavnicima i suradnicima pripadnicima o svom radu kao predstavnika romske i ostalih 11 nacionalnih manjna.

Romski predstavnici udruga, i predstavnici bijeća romskih nacionalnih manjina su iskoristili ovu značajnu priliku još jedno druženje sa saborskim zastupnikom i konstruktivnu raspravu o daljnjim koracima i problemima koje imaju.

Na prezentaciji je predstavljena i knjiga “Naši dani u Saboru – 1433 dana u Saboru RH…” kojom je saborski zastupnik Kajtazi zaokružio svoje uspješno djelovanje u protekle četiri godine. Osim toga podijeljena su i priznanja njegovim suradnicima i lokalnim predstavnicima bez kojih u mandatu ne bi mogao uspostaviti dobru suradnju i s ostalim nacionalnim manjinama koje predstavlja u čemu njegovi prethodnici nisu imali uspjeha.

Dobri i učestali kontakti s ostalim nacionalnim manjinama su odličan temelj za nastavak te suradnje. Približavanje različitih zajednica koje zastupnik Kajtazi predstavlja ponajbolje će se vidjeti 5. studenog na obilježavanju Svjetskog dana romskog jezika na kojem će osim romskih KUD-ova nastupiti i KUD-ovi ostalih nacionalnih manjina koje Kajtazi predstavlja.

Aktualni saborski zastupnik, Veljko Kajtazi predstavio svoj dosadašnji rad
🔥0