Otvoreni javni poziv za stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima za školsku godinu 2015/2016 godine.

Autor: Čedo Todorović

Ministarstvo poduzetništva i obrta je objavilo Otvoreni javni poziv za stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima za školsku godinu 2015/2016 godine.

Stipendija če iznositi 750,00 KN,  a ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je svim učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u u sustavu vezanih obrta.

Potpore se odobravaju za stipendiranje učenika koji se u školskoj godini 2015./2016. u srednjim školama obrazuju u zanimanjima u sustavu vezanih obrta iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica, a koja su određena kao deficitarna: autolakirer, autolimar, automehatroničar, bravar, dimnjačar, elektroinstalater, fasader, galanterist, instalater grijanja i klimatizacije, instalater kućnih instalacija, konobar, krojač, krovopokrivač, kuhar, mesar, pekar, plinoinstalater, slastičar, stolar, tesar i vodoinstalater.

Prijave se zaprimaju od 01.09.2015. godine do 30.09.2015. godine.

Sve uvjete Otvorenog javnog poziva i koji su sve dokumenti potrebni preuzmite PDF dokument Otvorenog javnog poziva u prilogu.

Prilog:

PDF DOKUMENT:

 

0