Poziv na predstavljanje projekta “Snaga tolerancije”

Udruga Regionalni info centar za mlade Rijeka – UMKI, u suradnji s Transparency International, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te Uredom za ljudska prava organizira prezentaciju upitnika za projekt „Snaga tolerancije“. Projekt za cilj ima širenje tolerancije i pozitivnih vrijednosti sporta među djecom i mladima, uvažavanje i jednakost svih manjina kroz edukaciju i osvještavanje mladih u prevenciji rasizma i diskriminacije na sportskim terenima.

Prezentacija će se održati 22.07. u Osijeku u prostorima Info centra za mlade, Ribarska 1, u 19:00 sati.

Sastojati će se od predstavljanja skice planirane publikacije koja će se izdati u 9. mjesecu, izlaganja dobivenih rezultata, izlaganja SWOT analize i davanja prijedloga za nagradu istaknutih građana/organizacija Vašeg grada u borbi protiv svih oblika diskriminacije u sportu.

Nakon sudjelovanja institucija i obrazovnih ustanova, cilj je napraviti suradnju s organizacijama koje rade s mladima i za mlade diljem Hrvatske kako bi se što bolje pripremila publikacija s dodatnim komentarima i mišljenjima, koji su od izuzetne vrijednosti i pomoći.

Prezentacija je primarno orijentirana na vaše članove, korisnike i partnere kako bi se dobili završni komentari i prijedlozi za završnu realizaciju projekta prilikom promocije publikacije, zajedno s Vama u jesen 2015.

Izvor:

http://www.narodni-list.hr

[bha size=’468×60′ variation=’01’ align=’aligncenter’]

0