Poziv na koncert povodom Svjetskog Dana Roma

Prenosimo poziv Udruženja Roma “Ludari” Rumunjskog Porijekla iz Slavonskoga Broda povodom održavanja koncerta za Svjetski Dan Roma.

– Pozivamo vas na koncert koji je organiziran povodom Svjetskog dana Roma. Koncert će se održati dana 09.04.2015. godine u Kazališno koncertnoj dvorani „Ivana Brlić- Mažuranić“ sa početkom u 19.30 sati.  Partneri u organizaciji koncerta su Fakultet za odgojno obrazovne znanosti Slavonski Brod, Brodski harmonikaški orkestar „Bella pl. Panthy“, Hrvatski školski muzej iz Zagreba te Udruženje Roma „Ludari“ rumunjskog porijekla.

Tom prilikom će između ostalih nastupati i oko osamdesetero djece s kojima se cijeli tjedan u vrijeme proljetnih školskih praznika od 30.03.2015. do 03.04.2015. provode radionice u prostorijama Fakulteta za odgojno obrazovne znanosti. Organizirane su tri radionice, glazbena, plesna i škola vezenja. Na koncertu će djeca imati plesnu koreografiju te pjevački nastup.

Zahvaljujući projektu „Pruži ruku pomoći mladim Romima“ koji Udruženje Roma „Ludari“ rumunjskog porijekla  trenutno provodi, potpisana je suradnja sa Fakultetom za odgojno obrazovne znanosti Slavonski Brod. Ovaj koncert je samo pokazatelj kvalitetne suradnje te promicanje demokracije i integracija romske zajednice u civilno društvo.

Zbog toga svega se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu i svojim dolaskom uveličati ovu svečanost.

Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na e-mail: [email protected] zbog ograničenog broja mjesta.

 

🔥0