Završna edukacija i podjela certifikata polaznicima tečaja

Završna edukacija i podjela certifikata polaznicima tečaja

Kako animirati volontere u vrijeme kada mnogi misle samo na sebe? Kako pronaći pozitivnu energiju i volju za društveno – korisni rad u uvjetima kada svi pitaju za novce? Na koji način osigurati donacije za projekte koji ciljaju boljitku zajednice u kojoj živimo, u uvjetima opće besparice?

Sve su to pitanja na koja su učinkovit odgovor i snalaženje u hrvatskoj volonterskoj zbilji pronašli najvredniji brodsko – posavski volonteri tijekom radionice koja se u prostorijama Zlatnog cekina održavala proteklih 5 dana u sklopu projekta Mreža socijalnog volontiranja Brodsko posavske županije.

Volonterima – polaznicima edukativne radionice sutra po završetku obuke bit će podijeljena uvjerenja o osposobljenosti upravljanja, motiviranja i animacije volontera na altruistični i nesebično uloženim radom za boljitak zajednice u kojoj djeluju, a u cilju još većeg jačanja rada nevladinih udruga i njihovih aktivnosti.

 Diplome će dodijelili fra Ilija Jerković u ime Zlatnog Cekina, te Sanela Dropulić, predavačica na radionicama ispred Udruge Zagrebinfo.

Izvor:

http://vcsb.hr

🔥0