Poziv na događaj “Technology for good” dan u Hrvatskoj

Poziv na događaj “Technology for good” dan u Hrvatskoj

Nove tehnologije, program donacije softver-a i dobri primjeri iz prakse su neke od tema koje vas očekuju ove godine na Microsoft “Technology for good” danu u Hrvatskoj. Pridružite nam se i zajedno kreirajmo jače civilno društvo.

Pozivamo Vas na Tech4Good 2016, jednodnevni događaj organizaciji Microsoft Hrvatska i TechSoup Balkans programa, odnosno Fondacije Mozaik kao regionalnog partnera, koji će se održati

7. lipnja 2016. godine od 10.00. do 16.30. sati u

OSIJEKU:  Volonterski centar Osijek (Esseker centar, Ribarska 4, I.kat lokal 31) .

Prijaviti se možete na: info@vcos.hr

Događaj je namijenjen organizacijama civilnog društva registriranima u Hrvatskoj, a koje su zainteresirane  za unaprjeđenje svog utjecaja na društvo kroz primjenu najnovijih tehnologija u svakodnevnom radu. Zahvaljujući Skype usluzi događaj  će se održati istovremeno u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Cilj ovog događaja je pružiti  organizacijama civilnog društva mogućnost upotrebe licenciranih programa doniranih od Microsofta kojima mogu značajno unaprijediti svoj rad. Na samom događaju će biti prezentirane Windows 10 funkcionalnosti, Office 365 alati i Techsoup Balkans program donacija softvera, kao i drugi vidovi podrške i umrežavanja. Ručak će biti upriličen za sve prisutne.

Ukoliko želite prisustvovati, molimo vas da se prijavite na odgovarajuću email adresu do 3. lipnja 2016. godine do 16 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, neophodno je da pošaljete prijavu što prije.
Poziv se nalazi u privitku.

POZIV