Ponovno izabrani saborski zastupnik Veljko Kajtazi posjetio Slavonski Brod

Ponovno izabrani saborski zastupnik Veljko Kajtazi posjetio Slavonski Brod

Autor: Čedo Todorović

Ponovno izabrani saborski zastupnik, Veljko Kajtazi, danas je posjetio romsko naselje Mjesnog Odbora “Josip Rimac” u Slavonskome Brodu.

Pitali smo saborskoga zastupnika, Veljka Kajtazija, za njegov dojam o ovim izborima, da li je zadovoljan sa izbornim rezultatima i budući plan rada za romsku zajednicu. “Ja osobno sam jako zadovoljan i moram reći da se nadam da je i romska zajednica zadovoljna, jer imajući u vidu da sam dobio najviše glasova unatrag 25 godinai izuzetno mi je drago da je po prvi puta zastupnik u 12. izbornoj jedinici  koji predstavlja 12 nacionalnih manjina dobio dva mandata. Što se tiće mog rada, moram reči da sam umoran jer sam četiri godine neprekidano radio, znam što me čeka drugih četiri godina još veći rad i ja se duboko nadam da sve ono što smo ispoljavali da čemo to i odraditi imam odličan tim i dobre suradnike, jeino ono što mogu je pozvati cijelu romsku zajednicu na zajedničko jedinstvo, i samo bih poslao još poruku mojim biračima, da zaborave na ove izbore, jer me oni više ne zanimaju, te pozivam sve one koji su glasali za mene i one koji nisu glasali za mene na zajedničko jedinstvo, a svi oni koji su glasali za mene, zahvaljujem im se puno i neka očekuju kao što sam i obečao, a to je krvavi rad. Znači ja nisam ništa drugo obečao osim krvavog rada”, rekao je saborski zastupnik, Veljko Kajtazi.

Nakon razgovora sa obitelji Miloša Mitrović koji imaju problema sa zdravstvenim stanjem 8 mjeseci stare bebe koja  se nalazi na bolničkom liječenju, saborski zastupnik je nakratko posjetio i samo romsko naselje, te se svima zahvalio na ukazanom povjerenju i da će se dalje nastaviti sa svim onim potrebama za ovo romsko naselje.

Poslušajte naš razgovor sa ponovno izabranim saborskim zastupniomk, Veljkom Kajtazijem.

Ponovno izabrani saborski zastupnik Veljko Kajtazi posjetio Slavonski Brod