• Početna »
  • Natječaji »
  • Objavljen javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu
Objavljen javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu

Objavljen javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu

Foto: ljudskaprava.gov.hr
Autor: Phralipen

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina objavio je natječaj kojim poziva udruge i kulturno-umjetnička društva romske nacionalne manjine koji su registrirani u Republici Hrvatskoj da se prijave na Javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu.

Udruge i kulturno – umjetnička društva prijavljuju svoje projekte na propisanom obrascu. Rok za dostavu prijedloga je 2. prosinac 2017. godine.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati, a prijavni obrazac i potrebni prilozi dostavljaju se Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, putem redovne pošte na adresu: Mesnička 23, 10 000 Zagreb, ili osobno na adresu Trg Sv. Marka 3 (pisarnica).

Prije potpisivanja ugovora o financiranju programa udruge čiji programi budu predloženi od strane Komisije za odabir prijedloga i raspodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu, dužni su Uredu dostaviti bjanko zadužnicu ovjerenu kod Javnog bilježnika.

Odluka o dodjeli financijskih potpora bit će objavljena na web stranici Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske. Više o pozivu možete pročitati na službenim stranicama Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Izvor: phralipen.hr