• Početna »
  • Natječaji »
  • Natječaj za upis na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu u ak. god. 2017./2018.
Natječaj za upis na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu u ak. god. 2017./2018.

Natječaj za upis na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu u ak. god. 2017./2018.

Filozofski fakultet u Rijeci raspisuje Natječaj za upis na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu u ak. god. 2017./2018.

Pozivaju se stručnjaci iz prakse koji već rade ili su zainteresirani za rad s mladima i za mlade, na prijavu na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu.

Program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu Sveučilišta u Rijeci i Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu odgovor je na jasno artikuliranu potrebu društva za obrazovnim programom koji će biti utemeljen na znanstvenoistraživačkim spoznajama o mladima kao specifičnoj društvenoj skupini. Uvažavajući navedeno obrazovni program Mladi u suvremenom društvu nudi dijapazon znanja i vještina iz više društvenih disciplina potrebnih za razumijevanje društvenog konteksta (s posebnim naglaskom na hrvatsko društvo) u kojem su mladi glavni akteri ili osobito tangirana skupina. Program je jedinstven u Hrvatskoj, no usporediv s najprestižnijim sličnim programima diljem Europske unije te kao takav predstavlja nezaobilaznu sastavnicu suvremenih društvenih znanosti.

Mladi u suvremenom društvu polaznicima će omogućiti stjecanje kompetencija iz područja istraživanja mladih i rada s mladima.

Način prijave: CV, presliku diplome i motivacijsko pismo potrebno je poslati na email adresu: suvremenimladi@gmail.com

Rok prijave je do 17. prosinca, 2017.

Više informacija o programu i način prijave, te školarini možete pronaći ovdje.

Program Šalter