Interreg Central Europe – 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga

Interreg Central Europe – 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga

Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama središnje Europe na dostavu prijava u okviru drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga.
Detaljne uvjete i rokove za 2. poziv na dostavu prijedloga možete pronaći u Priručniku za prijavu (“Application Manual second Call”) uključenom u Paket za prijavitelje (“Application Package second Call”). Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio objave poziva i može se preuzeti s programske web stranice:
http://www.interreg-central.eu/Content.Node/apply/about.html

Poziv na dostavu projektnih prijedloga je otvoren 26. travnja 2016. godine, a  Obrazac za prijavu i pripadajuće dokumente  mora se dostaviti najkasnije  do 23. lipnja 2016.   putem eMS sustava https://ems.interreg-central.eu/

Otvorene su i prijave za trening za vodeće partnere koji će se održati u Zagrebu. Prijava se može izvršiti na sljedećoj poveznici:
http://www.interreg-central.eu/Content.Node/apply/Events_List.html

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa, najavljuje nacionalni info dan koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i uvjetima drugog poziva.Radionica će se održati 18. svibnja 2016., a točno vrijeme i mjesto održavanja bit će uskoro objavljeno na stranicama : http:/razvoj.gov.hr i http:/www.strukturnifondovi.hr

Više informacija o natječaju možete pronaći ovdje.

Izvor . Europski investicijski i strulturni fondovi