EUIT Education: Online tečajevi

EUIT Education: Online tečajevi

Autor: Čedo Todorović.

Udruga EUIT Education nam se javila nam se na naš e-mail. Kontaktirali smo ih, te u cijelosti prenosimo naš razgovor.

1. Možete nam se predstaviti.
– Mi smo udruga EUIT (Europska udruga za informatičke tehnologije)

2. Čime se vaša udruga bavi, odnosno koji su cičljevi vaše udruge.
– Bavimo se promicanjem informatičke kulture i promicanjem tj. usavršavanjem Internet tehnologije. (To Vam piše u Statutu tj. Zapisniku udruge na Internetu na poslanom linku).

3. Vidimo da je ovakvo završavanje tečajeva novo u Hrvatskoj. Možete li ukratko reći kako ste došli na tu ideju.
– Da, to je novo u Hrvatskoj i kao takav način poduke do sada ne postoji. Na tu ideju nisam došao osobno već preko naših članova koji se bave sa klasičnim tečajevima tj. Informatičkim podučavanjem odraslih ljudi, studenata i sl.

4. Je li već imate polaznike.
– Udruga ima sklopljen ugovor sa firmama (neki predstavnici su i naši članovi) te imaju preko 2.000 klasičnih polaznika dok “polaznike” tj. korisnike online tečajeva imamo oko cca 40.

5. Da li se završen tečaj upisuje.
– Za završen tečaj se dobiva certifikat tj. diploma koja ima svu težinu klasičnog tečaja te se može upisati i u radnu knjižicu.

6. Koliko otrpilike svaki tečaj traje.
– Tečaj traje od 3 dana do 2 tjedna (ovisno o tečaju)

7. Koja je cijena polaženja tečaja.
– Mi smo neprofitna udruga ili bolje rečeno organizacija te ne naplačujemo naše usluge, a cijena je cca 149kn (dok klasični tečajevi kod pučkih otvorenih učilišta koštaju minimalno 900kn). Mi plačamo (od tih 149kn) održavanje servera koji je neophodan za održavanje istih i sl.

Ovo je izvrsna prilika za sve one koji žele završiti neki tečaj iz udobnosti svoga doma. Za više informacija o radu same udruge i koje online tečajeve nude posjetite EUIT Education.